Основні | |
---|---|
Споживана потужність | 320 Вт |
Виробник | ECG |
Тип управління | Електронне |
Гарантійний термін | 12 міс |
Об`єм | 6.5 л |
Тип приладу | Повільноварка |
Відстрочка старту | Так |
Кількість програм приготування | 3 |
Призначення | Побутове |
Стан | Новий |
Покриття чаші | Керамічне |
Програми приготування та функції | |
Дисплей | Так |
Для дбайливого варіння, гасіння та запікання Приготування страв без пригорання та необхідності постійного помішування 3 режими роботи / 2 рівні температури: високий, низький або підтримка страви в теплому вигляді Об'єм внутрішньої чаші 6,5 л • Для дбайливого варіння, гасіння та запікання • Приготування страв без пригорання та необхідності постійного помішування • Об'єм внутрішньої чаші – 6,5 л • 3 режими роботи / 2 рівні температури: високий, низький або підтримка страви в теплому вигляді • Час приготування можна встановити від 30 хвилин до 12 годин. • Електронна панель керування зі світлодіодним дисплеєм • Знімна внутрішня керамічна чаша 6,5 л • Полиця з жароміцного скла з термоізольованою ручкою із міцного пластику • Зовнішня поверхня чаші з нержавіючої сталі • Макс. об'єм: 6,5 л • Номінальна напруга: 220–240 В~ 50/60 Гц • Номінальна споживана потужність: 320 Вт • Розміри: 41,5 x 27,5 x 30 см (Ш x В x Г) Головні переваги «повільного» приготування Метод, що використовується, характеризується тривалим часом готування при низькій температурі, тому він спрощено називається повільним приготуванням. Головна перевага повільного приготування полягає у збереженні аромату та смаку. Такий спосіб приготування страв робить смак трав і спецій, що додаються, більш виразним, а м'ясо – ніжнішим. Наступною незаперечною перевагою є те, що страва практично не може підгоріти. Повільна готування в каструлі з внутрішньою керамічною чашею забезпечує відмінне і рівномірне приготування насамперед м'яса цілим шматком і птиці цілком, тобто. качки, гусака тощо. Популярними є страви «все в одній каструлі», коли страва готується все разом, що економить час на її приготування. Зручність приготування їжі в каструлі «Slow Cooker» Внутрішня керамічна каструля нагрівається рівномірно і відмінно поширює тепло навколо страви, що готується. Керамічну каструлю можна також використовувати окремо для гратинування та запікання в духовці, а також для подачі страви на стіл. На панелі керування можна встановити три рівні робочої температури – високий, низький або підтримка страви в теплому вигляді. Можна також встановити час приготування страви. Попередньо встановлена 12-годинна фаза приготування, після якої повільноварка автоматично перемикається в режим підтримки страви в теплому вигляді протягом 6 годин. Натисканням кнопки можна за 30 хвилин запрограмувати свій час приготування в діапазоні від 30 хвилин до 12 годин.
Технічні характеристики:
ЄМНІСТЬ КОНТЕЙНЕРА (Л) 6,5
ДІАПАЗОН ТЕМПЕРАТУР 50-90 °C
ЗМІННА ТЕМПЕРАТУРА ТАК
КОНТРОЛЬ ТЕМПЕРАТУРИ НІ
3D НАГРІВ ТАК
ЗАПІКАННЯ ТАК
НАГРІВ ТАК
ГАСІННЯ ТАК
ІНТУЇТИВНИЙ ДИСПЛЕЙ ТАК
УПРАВЛІННЯ КНОПКИ ПІДТРИМАННЯ ТЕМПЕРАТУРИ ПІСЛЯ ПРИГОТУВАННЯ ТАК
ЦИФРОВИЙ ТАЙМЕР НАЛАШТУВАННЯ ТАК
ІНДИКАТОР ЖИВЛЕННЯ ТАК
ЗЙОМНА ЧАША ТАК
ПОВЕРХНЯ ЧАШІ КЕРАМІЧНИЙ ПРОЗОРОВА КРИШКА ТАК НЕСКІЛЬзьКІ НІЖКИ ТАК
ДИЗАЙН
КОЛІР НЕРЖАВІЮЧА СТАЛЬ
МАТЕРІАЛ КЕРАМІКА / НЕРЖАВЕЮЧА СТАЛЬ / АЛЮМІНІЙ
ВАГА І РОЗМІРИ ВАГА І РОЗМІРИ
ВИСОТА (СМ) 27,5 ШИРИНА (СМ) 41,5 ГЛУБИНА (СМ) 30
ВАГА, КГ) 5,46 Країна реєстрації бренду: Чехія
- Ціна: 2 700 ₴